esmaspäev, 9. september 2013

Ilmumas on uus raamat kuldraamat

Tea Kirjastus annab teada, et ilmas on uus raamat kuldraamatute sarjast.

TEA Kirjastuse kuldraamatute sarja üheteistkümnes raamat toob lugejateni teema, mis pakub huvi nii suurtele kui ka väikestele lugejatele – eesti naljajutud ja -salmid. Uues kuldraamatus on naljalugusid alates eesti rahvaluulest kuni tänapäeva noorema põlvkonna autorite loominguni. „Eesti naljajuttude ja -salmide kuldraamatu” idee tuli lastekirjanik Olivia Saarelt ning seda on toetanud paljud tuntud lastekirjanikud ja -kunstnikud.

Kõigile lastele meeldib nalja teha ning lugeda-kuulata naljajutte ja -salme, olgu siis nende tegelasteks loomad või lapsed ise. Naljakaid olukordi tuleb ette ka meie igapäevaelus ning kirjanikel on jätkunud annet neid lustakaid seiku ja laste üllatavaid mõttekäike paberile panna. Eesti kirjanike fantaasia on piiritu, nad on loonud nii sõnamängulisi, humoorikad ja vaimukad luuletusi kui ka vigurlikke jutte – kõike seda saame lugeda uuest kuldraamatust.
„Eesti naljajuttude ja -salmide kuldraamat” on täis nalja ja naeru, lusti ja lõbu, rõõmu ja vallatust, aga ka kavalust, ulakust, väikesi äpardusi ja üleannetust.

Rohkem infot siit.

009076 - Eesti naljajuttude ja <br>-salmide kuldraamat

Mulle see vist meeldiks.

Oskar

Kommentaare ei ole: